Poruka mladog političara

Golijanin: Kvalitetno obrazovanje stvara kvalitetne kadrove

Predsjednik Skupštine opštine Trnovo, Siniša Golijanin, poželio je svim učenicima Osnovne škole „Sveti Sava“ u Trnovu mnogu sreće u novoj školskoj godini.


Golijanin: Kvalitetno obrazovanje stvara kvalitetne kadrove
Foto: Privatna arhiva

Prvačićima je poželio da se što prije prilagode đačkim danima koji su pred njima i da sa lakoćom i osmijehom na licu savladaju gradivo koje je pred njima.

On se prisjetio vremena kada je i sam pohađao ovu školu. Kako kaže, u to vrijeme bilo je tri puta više đaka!
„Ne mogu reći da se u školstvo ne ulaže,ali to je daleko od potrebnog, nedovoljno za funkcionisanje, a kamoli za napredak“, istakao je Golijanin. Podsjećamo da se Golijanin upravo iz navedenih razloga, a u želji da da svoj doprinos u poboljšanju uslova funkcionisanja škole u Trnovu, prije ljetnog raspusta odrekao svoje plate od čega je obnovljen školski toalet. Takođe je obezbijedio nabavku kopir aparata te finansirao odlazak 4 učenika na ekskurziju.
On kaže da svojoj školi uvijek stoji na raspolaganju, u šta su se, na osnovu konkretnih djela, i uvjerili. Takođe je izrazio nadu da će svake naredne godine broj učenika koji budu pohađali ovu školu biti sve veći.

„Kvalitetno obrazovanje stvara kvalitetne kadrove, a to i jeste naš cilj. Ulažući u znanje, ulažemo u svoju budućnost. Dužnost i obaveza svih nas je da damo svoj doprinos da bismo u tom cilju i uspjeli“, rekao je Golijanin.

 Komentari

Pretplati se
Obavesti o
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services