Tuga do neba

40 dana od masakra na Cetinju, porodica neutješna zbog smrti majke i dječaka

Četrdeset dana nakon masakra na Cetinju u kojem je Vuk Borilović (34) pobio deset svojih rođaka i komšija progovorila je porodica ubijene Nataše Martinović (35) koja je prva usmrćena sa sinovima.


40 dana od masakra na Cetinju, porodica neutješna zbog smrti majke i dječaka
FOTO: DRUSTVENE MREZE/SCREENSHOT

Na grobljima na Cetinju održan je četrdesetodnevni pomen nedužnim žrtvama na kojem su se okupile porodice ubijenih.

– Кrik do neba. Anđeli naši, naše izgubljene sreće, krvnička ruka zajedno sa svojom porodicom uze vam živote, vašu mladost, ljepotu i sve snove vam sruši. Monstrumi nisu od njihove zlobe, mržnje i ljubomore mogli da gledaju vas sretne, lijepe i uspješne. Najo, ljepoto, lavice naša, ne možemo i nećemo da prihvatimo da nam nećeš više doći sa tvoja dva anđela, onako sretni, nasmijani kao zadnjeg dana kada ste nam izginuli. Tvoj tajo i brat su slomljeni od bola i velike tuge za vama. A ja, Najo moja, živim sa pola života, da bih ti brata, a njihovog daidžu održala u životu. Znam, srećo moja, da bi i to tvoja želja bila, jer ste se voljeli neizmjerno. Vaši kratki životi su nas učinili najsretnijim, zato, sreće naše, neće proći nijedan sekund da ne budete dio našeg života koji će biti težak sve dok vam se ne pridružimo. Кako će vam vaš Roki, krvnici mu dom iskopaše – oprostili su se čituljom Natašin djed Bato, baka Vesna i ujak Nebojša.

Potresne čitulje

Miloš Martinović, koji je u masakru izgubio dva sina i suprugu, objavio je čitulju u kojoj iskazuje svoju bol zbog gubitka najdražih.Komentari

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare

Povezane vijesti


jadran sarajevo

Jadran Sarajevo© 2022. All rights reserved. Made By


Adria Management Services